Vélemények rólam

"Az én problémám az volt, hogy gyűlöltem magamat és a világot, de éreztem valami késztetést arra, hogy nekem el kell mennem kineziológushoz, hogy boldog legyek. Én egy szóval letudnám írni, hogy ez a kezelés egy csoda. Elképesztő mélységről az ember szárnyakat kap, és érzi, hogy van értelme az életének. Amit nekem a kineziológia adott, azt minden embernek kívánom. Ica egy nagyszerű és segítőkész ember, és tiszta szívből kérem a jó Istent, hogy még nagyon sok embernek tudjon segíteni és a kineziológiai kezelés által jobbá tenni az életét. Köszönöm!"

"Már nagyon el voltam keseredve, amikor rátaláltam Icura, és Ő lett az én gyógyítóm. Nekem gyermekkorra visszavezethető problémáim voltak, ugyanis 4 éves koromban elhagyott az anyám és az apai nagyszüleimnél maradtam. Nagyon hiányzott mindig és sajnos a hiányát nem igen sikerült feldolgoznom, hiába a nagyszülői szeretet. Egészen idáig szenvedtem, sőt már odáig jutottam, hogy fizikai fájdalmaim is voltak, amit nem tudtam hova tenni. Nagyon sok fogamat kellett pl. kihúzni és hiába a sok kezelés, mindig fogvesztés volt a vége. Ekkor találtam rá Icura, aki azt hiszem valósággal megmentett. Kiderült ugyanis, hogy ezek a dolgok sajnos lelki eredetűek és csak a kineziológia segítségével tudok megszabadulni tőle. Sírtam is, nevettem is a foglalkozásokon, ami azért is volt nagyon jó, mert szinte megkönnyebbültem és teljesen őszintén tudtam vele beszélni a problémáimról. A beszélgetések nagyon barátiak voltak. Én mindenkinek tudom Őt ajánlani, mert mióta találkoztam vele azóta megváltoztam, természetesen jó irányba. Nagyobb lett az önbizalmam, ki merek mondani dolgokat, amit máskor magamban tartottam, és a múltra se gondolok már fájdalommal.. és persze a fogaim sem fájnak. Mindent köszönök neki, és ha valamikor szükségem lesz tanácsra, vagy segítségre biztosan hozzá fogok fordulni. Köszönök mindent!"

"Rengeteg problémával fordultam Icushoz. Volt egy állandóan fennálló légszomjam, amit megerősített egy tüdőgyógyász: nincs mögötte tényleges fizikai betegség. Ez már gyerekkoromban is megvolt, aztán megszűnt 15 évre, majd hirtelen ismét megjelent egy vetélés után. Aztán a második vetélésemmel egy időben jelentkeztek a pánikrohamok is. Ekkor kezdtük el a terápiát. Sok feldolgozatlan problémám volt, de visszagondolva az oldások során felszínre került dolgokra, ma már semmit sem érzek. Nincsenek már rám hatással, ami hihetetlen. Volt, amikor már nagyon vártam, hogy mi lesz a következő oldás, mert annyival jobban éreztem magam. Jártam korábban pszichológushoz, az azonban nem ilyen gyors és hatékony. Szerintem a kineziológia egy csodálatos lehetőség! Ma már nagyon jól érzem magam, az önértékelésem sokkal-sokkal magasabbra jutott, mint gondoltam. Érdemes volt szembenéznem magammal. Kívánom, hogy mindenki találja meg a saját útját és élvezze az életét (ne a másét elemezgesse, mert nem lesz ideje a sajátját megváltoztatni). Kívánom, hogy Icustól kapjatok annyit, amennyit én kaphattam. Őszinteséget, megértést, szeretetet, türelmet. Köszönöm!"

További referenciák megtekintéséhez kattintson ide!